miércoles, 29 de abril de 2009

Te recomendamos... "Somiant Palestina"

 Género: Narrativa
 Autora: Randa Gahzy
 Editorial: Tandem
 Año: 2003

"Somiant Palestina" ens narra les vivències d'un grup de joves, de diferents procedències, tant socials com religioses, que al mig del conflicte entre israelians i palestins formen la família que tots ells han perdut a causa de la guerra. L'autora ens mostra com al mig de la guerra les persones han de continuar vivint i açò implica treballar, amar, riure, etc., en definitiva disfrutar de la vida, perquè cada dia pot ser l'últim, i això és el que tots i cadascun dels personatges de la novel·la sap. A pesar de la seua curta edat i de les seues diferents maneres de pensar ho comproven mitjançant les seues experiències diàries, ja que l'horror de la guerra forma part de la seua vida quotidiana.

La seua autora, Randa Gahzy, és una jove que va escriure, "Somiant Palestina", la que és la seua primera novel·la amb tan sols 15 anys, en la seua narrativa aporta la joventut tant en el mode de contar la història, d'una manera molt dinàmica, com en el fet que els seus personatges siguen jóvens més o menys de la seua edat.

"Somiant Palestina", és, per damunt de tot, una crida al respecte i a la convivència entre pobles, cultures i religions per a posar fi a una situació que es fa cada dia més insostenible.

No hay comentarios:


Haz clic en el logo de twitter y síguenos en BiblioAlfafar